Bijtkettingen voor jongens

Wanneer je aan een jongen voorstelt om een bijtketting te kopen, zal hij waarschijnlijk kijken alsof hij water ziet branden. Een ketting, dat is toch voor meisjes? Wat moet een stoere vent zoals hij nu met een bijtketting? Toch zijn er genoeg bijtketting waarmee je als jongen of man gewoon trots mee kunt rondlopen.

Voordelen bijtketting

Waarschijnlijk ben je met het idee gekomen omdat hij last heeft van een concentratiestoornis, autisme, of gewoon een verhoogd bijtbehoefte heeft. Dat is helemaal niet erg! In tegenstelling zelfs, het zou iedereen goed doen om een bijtketting te hebben.
Een bijtketting van ontzettend handig zijn wanneer je even een momentje rust wilt pakken, en even weg wilt uit jouw omgeving. Door op de ketting te bijten kom je tot rust en kun je jezelf even afzonderen zonder fysiek weg te gaan. Ook kan een bijtketting ontzettend goed helpen bij het concentratievermogen.
Ken je de eeuwenoude truc van een kauwgompje kauwen tijdens het leren en het maken van een examen? Dat komt omdat je jezelf beter kan concentreren tijdens het kauwen. Maar ja, een kauwgompje is tegenwoordig niet meer acceptabel op dat soort momenten, en dus moet je maar een andere manier vinden. Kauwen op een potlood of je shirt is nu ook niet bepaalde de beste uitkomst, dus waarom geen bijtketting?
Tevens kan een bijtketting ook helpen bij het verwerken van prikkels. Zo kan het een ideale uitkomst zijn voor mensen met autisme of ADHD. Jij verwerkt de prikkels beter dan normaal, en er is niemand die er iets van zal zeggen. Een betere oplossing kan bijna niet!

Bijtketting voor jongens

We komen even terug op het puntje van die ketting voor jongens. Vaak hebben jongens een imago die ze hoog willen houden, meestal dat ze stoer zijn. Maar waarom zou een bijtketting niet ook hartstikke stoer kunnen zijn? Ze zijn er in allerlei vormen en maten! Niemand zal jou raar aankijken als je een bijtketting om je nek hebt hangen van een gameboy. Dat is toch juist hartstikke gaaf? Of wat dacht je van een stoere hond?
Natuurlijk is dit meer gericht op kinderen, maar er zijn ook ontwerpen die prima bij een volwassen man passen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een anker in ons assortiment van bijtkettingen. Om het eens af te wisselen hebben we ook een stuurwiel in ons assortiment. Het hoeft dus echt niet allemaal zo kinderachtig te lijken. Er is genoeg keuze, en dus geen reden om je te schamen! Welke bijtketting kies jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van bijtring-winkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 33 reviews.