Bijtketting voor meisjes

Niet alleen baby’s en kinderen met autisme hebben behoefte aan een bijtketting. Een bijtketting kan ook gebruikt worden voor concentratieproblemen of wanneer je hard aan het studeren bent. De kauwende beweging zorgt ervoor dat informatie beter wordt opgeslagen. Jongens vinden het vaak minder fijn om een bijtketting te dragen, maar een bijtketting voor meisjes is bijna nooit een probleem. Je kunt er zelfs een hele schattige outfit van maken!

Schattige bijtketting

Welke bijtketting je kiest hangt een beetje van de leeftijd af. Het is bijvoorbeeld leuk voor jongere meisjes om een leuke eenhoorn ketting te dragen. Als je dit dan ook nog eens combineert met een roze outfit is de look helemaal compleet. Maar niet iedere leeftijd vindt het tof om rond te lopen met een eenhoorn, en dat is natuurlijk begrijpelijk. Puppy’s zijn altijd populair, of je nu een kind bent of een volwassene. Wat dacht je dan ook van een puppy bijtketting? We hebben genoeg schattige bijtkettingen in ons assortiment, dus er zal ook vast iets leuks bij zitten voor jouw kleine meid.

Stoere bijtketting voor meisjes

Uiteraard snappen we ook wel dat niet iedere meid schattig wilt zijn. Soms wil je er gewoon stoer bij lopen. Ook met een bijtketting voor meisjes is dat mogelijk! Wat dacht je van een stuurwiel van een schip als ketting? Of een stoer anker bijtketting? Er zijn meer dan genoeg opties voor de meiden die liever niet schattig genoemd worden. Ook bij zwarte kleding is trouwens prima een bijtketting te vinden. Het is niet allemaal roze en pastel kleuren.

Waarom een bijtketting?

Wat voor nut heeft zo’n bijtketting nu eigenlijk als je geen autisme hebt en geen baby bent? Heel veel! Wist je dat je beter voor een test kan leren als je op kauwgom aan het kauwen bent? Maar ja, dat is tegenwoordig niet meer toegestaan op school, en om nu je kleding op te eten is ook weer zo’n dingetje. Daarom kan het geen kwaad om een bijtketting in de buurt te hebben. Hier kun je eindeloos op kauwen wanneer je nerveus bent of even de aandacht bij de les moet houden.

Een bijtketting helpt trouwens ook bij concentratieproblemen. Er worden bepaalde signalen naar jouw brein gestuurd wanneer je aan het kauwen bent. Hierdoor wordt je rustiger en heb je meer aandacht. Zo kan een bijtketting dus ook bijdragen aan een betere leeromgeving. Wanneer je merkt dat je niet echt meer bij de les bent, en alleen maar bezig bent met dingen om jou heen, pak je jouw bijtketting erbij en kalmeer je jezelf. Je zult merken dat je al gauw veel meer aandacht hebt en dat het allemaal wat rustiger is in je hoofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van bijtring-winkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 33 reviews.