Showing 1–12 of 55 results

Bestel hier je leuke bijtketting

Een bijtketting is de steun en toeverlaat voor elke baby. Kleintjes houden ervan om lekker te bijten. Dat doen zij doorgaans in alles wat zij te pakken kunnen krijgen. Dus ook in dingen die niet voor hen bedoeld zijn. Je zult echt niet de eerste zijn waarbij je kindje zijn of haar doorkomende tandjes in een van je eigen spullen zet. Koop een leuke bijtketting voor je kleintje. Bijten is natuurlijk gedrag van baby’s en noodzakelijke voor hun ontwikkeling. Bestel bij ons een ketting die je leuk vindt. Je kleintje heeft misschien nog geen voorkeur, maar jij wel.

Wat voor bijtketting wil je hebben?

In ons assortiment vind je tal van soorten bijtkettingen. Allemaal zijn ze even leuk en natuurlijk even geschikt om weerstand te bieden aan kleine kindertandjes. Ga jij voor een lief diertje? Een lekker snoepje of een grappige ketting? Van Oreo koekjes tot je favoriete dier of zelfs een Gameboy: wij hebben werkelijk alle soorten in ons aanbod. Voor alle ringen geldt uiteraard dat ze van uitstekende kwaliteit zijn en een lange levensduur garanderen.

Online jouw bijtketting kopen

Zie jij het niet zitten om naar de winkel te rijden? Dat hoeft ook niet. Bij ons kun je online jouw bijtketting kopen. Wij hebben een veel groter aanbod dan dat je in de winkel vindt. Bovendien betaal je bij ons veilig en vertrouwd via iDeal of de mogelijkheden van Klarna, waaronder Paypal en biedt ons webwinkel keur label je betrouwbaarheid en zekerheid. Alle bestellingen worden bezorgd door PostNL. Bij het bestellen van het door jou gekozen product, zie je direct de resterende voorraad. Wij zorgen ervoor dat je jouw ring snel in huis hebt. Heb je vragen over onze producten of kom je ergens niet uit? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.